homecoatrameinsrefco

Het is de kunst om vanuit je kracht te leven.

rebekkaIk geloof dat ieder mens beschikt over een authentieke en scheppende kracht om het leven te leiden dat hij of zij ten diepste verlangt.

Als coach en trainer nodig ik je uit om je eigen kracht (opnieuw) wakker te kussen. We gaan op ontdekkingstocht; langs je dromen, je verlangens, je drijfveren en talenten om de bron van jouw kracht te vinden.

 

Waarnemen en spiegelen

Van mij kan je verwachten dat ik je terug geef wat ik vanuit mijn waarneming zie, hoor en wat ik daar zelf bij voel. Dat werkt als een krachtige spiegel. Ik hoor van mijn klanten dat door mijn scherpe vragen verrassende verbanden ineens zichtbaar worden.

Daarnaast gebruik ik ook creatieve werkvormen in, zoals tekenen of visualisaties. Bij dit soort oefeningen gebruik je niet alleen je hoofd (denken), maar vooral je hart (voelen). Hierdoor kom je in contact met de betekenisvolle essentie voor jouw vraagstuk.

Bewustwording en beweging

FR3Mijn drive is om vanuit bewustwording mensen (individu’s of teams) in beweging te brengen zodat zij hun dromen kunnen realiseren en hun doelen kunnen bereiken.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in inter-persoonlijke communicatie;wat is je boodschap en hoe kom je over?

Ik zet mijn ervaring als theatermaker en communicatieadviseur in om je bewust te maken van je eigen zeggingskracht en expressie. Vandaar uit kun je een slag maken om ook in je contacten met anderen tot volledige bloei te komen. lees meer . . .

 

Daar waar je passie en talent samen komen ligt jouw kracht


Coach en trainer

Vandaag ben ik officieel gestart als zelfstandig ondernemer met Van Praag CC (de website wordt helemaal vernieuwd deze zomer). Afgelopen donderdag ben ik aangesloten als coach en trainer bij Talentfirst.

logo tf

Van mij kan je verwachten dat ik je terug geef wat ik vanuit mijn waarneming zie, hoor en wat ik daar zelf bij voel. Dat werkt als een krachtige spiegel. Ik hoor van mijn klanten dat door mijn scherpe vragen verrassende verbanden ineens zichtbaar worden. lees verder . . .